اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند دادستان تهران: برخی از بازداشت‌شدگان به اتهام ارسال اطلاعات و موقعیت‌های حساس به دشمن، در حال بازجویی هستند دستگیری زن خطرناک مسافرکش در جنوب تهران یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید/ آخرین وضعیت پرونده جاسوسان سخنگوی قوه قضائیه: حجت الاسلام صدیقی از اعمال منتسب به فرزند و عروسش تبری می‌جوید/ هیچ تقصیری متوجه او نیست همه چیز درباره بیت چت (Bitchat) / پیام‌رسان غیرمتمرکز جک دورسی حکم قصاص نفس قاتل چهار زن در ملاء عام اجرا شد تنفس هوای آلوده در ۱۲ شهر خوزستان/ وضعیت قرمز در ۴ شهر هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گردوخاک در ۸ استان آموزش و پرورش اطلاعیه جدید صادر کرد + جزئیات شمار مجروحان حملات اسرائیل به ۵۷۵۰ نفر رسید/ ۱۷۰ مجروح جنگ همچنان بستری هستند

ممنوعیت اسکان نوروزی ۱۴۰۰ در مدارس+ جزئیات

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال 1400 اسکان نوروزی در مدارس را نداریم، گفت: در صورت اجازه ستاد کرونا، همه مراکز آموزشی ـ رفاهی و خانه‌های معلم در سراسر کشور آماده میزبانی از فرهنگیان و مهمانان هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 27
کد خبر: ۷۸۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ گودرز کریمی‌فر مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا اسکان نوروزی فرهنگیان با توجه به شرایط کرونا برقرار است؟»، اظهار کرد: امسال آموزش و پرورش با 401 مرکز آموزشی ـ رفاهی یا خانه معلم و دارا بودن 16 هزار و 700 تختخواب با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله کاورهای یکبار مصرف، ایزوله، ضدعفونی و گندزدایی تمام اماکن، اتاق‌ها و راهروها، آمادگی دارد به مسافران نوروزی با اولویت فرهنگیان را ارائه خدمات دارد؛ البته ارائه این خدمات به شرط مجوز ستاد مدیریت بیماری کروناست.



وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۰ اسکان نوروزی در مدارس را نداریم، ادامه داد: در مدارس به لحاظ شرایط کرونا به ویژه کرونای انگلیسی و تأکید بر شعار «در خانه ماندن»، سعی ما بر این است که در هیچ مدرسه‌ای اسکان نوروزی نداشته باشیم.



کریمی‌فر با تأکید بر اینکه «توصیه آموزش و پرورش پرهیز از سفر و در خانه ماندن است»، گفت: اما در صورت اجازه ستاد کرونا، همه مراکز آموزشی ـ رفاهی و خانه‌های معلم در سراسر کشور، آماده میزبانی از فرهنگیان و مهمانان هستند.



وی در پاسخ به این پرسش که «آیا ثبت‌نام اینترنتی اسکان فرهنگیان برقرار است؟»، تصریح کرد: بله هست؛ در سال‌های گذشته هم بخشی ثبت‌نام اینترنتی و بخشی حضوری بود اما امسال ثبت‌نام فقط اینترنتی است؛ افراد در سایت جستجو کنند اگر ستاد کرونا اجازه دهد، می‌توانند در سایت «http://eskan.medu.ir» ثبت‌نام کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار